Община Русе отдава под наем терени за поставяне на павилиони

6

Община Русе организира публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на терени - общинска собственост, за поставяне на преместваеми обекти

Документи за участие в търга може да закупите всеки работен ден от 9:00 часа на 26.05.2020 г. до 17:30 часа на 05.06.2020 г. в Центъра за информационно обслужване на Община Русе, пл. „Свобода“ №6, гише №2.

Повече информация може да получите от отдел „Търговия и наемни отношения“, тел: 0882 36 62 44

1. Община Русе отдава под наем терен за поставяне на павилион за фотоуслуги, с площ 32 кв. м, намиращ се в гр. Русе, ж.к. „Здравец – изток“, до бл. „Мура“.

2. Община Русе отдава под наем терен за поставяне на павилион за продажба на вестници, пакетирани стоки и закуски, с площ 4,50 кв. м, намиращ се в гр. Русе, бул. „Генерал Скобелев“, до бл. „Бачо Киро“

3. Община Русе отдава под наем терен за поставяне на павилион за услуги (ремонт на ел. техника), с площ 4,00 кв. м, намиращ се в гр. Русе, бул. „Генерал Скобелев“, преди спирка „СБА“.

4. Община Русе отдава под наем терен за поставяне на павилион за продажба на кафе, ядки, захарни изделия, вестници и списания, с площ 5,10 кв. м, намиращ се в гр. Русе, ул. „Хан Аспарух“ на „Цветния пазар“.

5. Община Русе отдава под наем терен за поставяне на павилион за сладолед, ядки, пуканки, царевица, с площ 1,44 кв. м, намиращ се в гр. Русе, ул. „Александровска“, пред бившата сладкарница „Куба“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари