Община Бяла продава 7 общински автомобила

5
Автомобилите ще бъдат продадени чрез публичен търг с тайно наддаване
Автомобилите ще бъдат продадени чрез публичен търг с тайно наддаване Снимка: Официален сайт на Община Бяла

Автомобилите ще бъдат продадени чрез публичен търг с тайно наддаване

Седем моторни превозни средства, които са частна общинска собственост, ще продаде Община Бяла. Решението за продажбата им чрез публичен търг с тайно наддаване е взето на последната сесия на Общинския съвет. Сред обявените превозни средства има пет леки автомобила и два специални. Най-евтиният струва 510 лева, а най-скъпият – 3640 лева, информира вестник „БРЯГ“.

Съветниците са дали съгласие кметът да възложи на експерт оценител да извърши оглед и оценка на състоянието, годността за употреба и стойността на посочените в решението 7 броя моторни превозни средстваобщинска собственост. От изготвения доклад на оценителя става ясно, че за всички МПС разходите за ремонт и въвеждане в годно експлоатационно състояние надвишават стойността им по цени на вторичен пазар. С оглед на моментното състояние на тези активи и наличните данни за техническото им състояние автомобилите подлежат на брак, предаване на скрап и ликвидация.

Проявен е интерес относно закупуването на някои от автомобилите. В тази връзка ще бъде организиран публичен търг. Автомобилите, които не бъдат продадени, ще бъдат бракувани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Farting Bull 🦬💥
    Руска Бяла, Врачанско.
  • 10
    2
    Котка в чувал
    Ами нещо за оглед вид марка модел година на производство. Или поне коя Бяла Русенската или Варненса
  • 4
    1
    мм
    В това село и коли ли има ужас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари