Обединеното кралство отбеляза най-топлия си Коледен ден от 20 години

1
Температурите в Лондон са над 15 градуса
Температурите в Лондон са над 15 градуса Снимка: Facebook

Температурите в Лондон са над 15 градуса

Обединеното кралство отбеляза най-топлия си Коледен ден от повече от 20 години. Температурата на Хийтроу, югозападен Лондон, достигна 15,3 градуса по Целзий в неделя, доста над средното за това време на годината, което го прави най-топлия 24 декември от 1997 г. насам, пише The Guardian, цитиран от Агенция Фокус.

Рекордът за най-топъл Коледен ден от 15,5 градуса е поставен в Абърдийн и Банф, Шотландия през 1931 г.

Вместо сняг по-голямата част от Обединеното кралство може да очаква влажна, ветровита и необичайно топла Коледа, с температури от 12 или 13 градуса по Целзий в южната част на Англия.

Метеорологичната служба вчера издаде две отделни жълти предупреждения за вятър в Шотландия и Северна и Централна Англия, докато в Уелс имаше предупреждение за дъжд.

Заради лошото време са затворени няколко моста, проблеми има и с железопътния транспорт.

От Бъдни вечер гара "Падингтън" в Лондон е затворена за следващите четири дни и няма да има междуградски влакове от Кингс Крос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари