Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Няма ли кой в този град да се пребори с наглите бакшиши?!

3

Няма ли кой в този град да си свърши работата, за която му плащат и да се пребори с наглите бакшиши, които спират на платените парко места срещу Икономическият техникум и централният офис на М-тел?

Защо там на това място няма служител на Общината, на който гражданите да си платят за паркиране и същевременно този служител да следи наглите бакшиши да не спират там?

Понеже аз често имам работа в този район на града, там човек да намери празно място на платените парко места от наспряли на тях таксита е някакво чудо. Не стига това, ами когато им направиш забележка вдигат скандали до небесата като този спрял "перфектно" на близкият план на снимката ми! И освен на платените места спират и на забранено и изобщо не им пука.

Обаче по-важното е защо никой не взема мерки срещу тях, защо никой не им съставя глоби (защото ако ги глобяваха, нямаше да са там!). Паякът едно такси да е вдигнал от там - няма такова нещо?! Общинските служители тръгнали по кварталите да снимат и да викат паяка да вдига коли (редовно се случва до Пацони в старият Здравец) ... те центъра оправиха, та по кварталите тръгнаха !

Живеем в абсурдна държавица и съответно в абсурден град, а господин кмета се бие в гърдите, че Русе бил европейски град .... европейски друг път !

Автор: Цветелина Х.
(Автор: Цветелина Х. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари