Мира Добрева плати 1700 лева глоби на КАТ

0
Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок!
Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок!

Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок!

Чаровната тв легенда Мира Добрева изрази своето недоволство от състоянието на пътищата в България и липсата на коледна украса в столицата. В публикация в социалната мрежа Добрева споделя, че е платила съвестно глобите си към КАТ, но е разочарована от това, че държавата не отделя достатъчно средства за инфраструктурата и за празничната украса.

"Който чупи - купи. И който греши - плаща. Това е положението! Независимо кой е, какво е. Всички сме равни - и пред закона, и по принцип. Една от глобите ми, които платих, е за 800 лв. Друга - за 400. И за 200 лева глоба имам… Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок! Къде с 20 км/ч, къде с 38 км/ч, къде с 11 км/ч - щом е над допустимото, ще си платя. Въпросът е друг. Задавам го тук", написа Добрева.

Публикацията на Добрева предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Много хора споделиха мнението ѝ, че държавата трябва да отдели повече средства за инфраструктурата и за празничната украса. Други обаче заявиха, че е несправедливо да се сравняват двете неща.

"Глобите се плащат, за да се дисциплинират шофьорите и да се гарантира безопасността на движението. Поддръжката на пътищата и коледната украса са отделни разходи. Не е редно да се сравняват", написа един от потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Прави впечатление,
    Точно както по-долу е коментирано,че са натрупани и не са плащани.Това не е станало за месец..И сега ,като започнаха проверките по границите, а вероятно иска да излиза извън държавата по празниците, се сети и ги плати. Откриха нашите топлата вода. Значи имало начин.Колко ли са още такива като нея. И тя е ,общо взето ,от примерните. Представям си какво е положението при бандюгите
  • 1
    4
    до ТероруZZстанеца
    Не знам дали осъзнаваш колко си умен и колко ти е голям потенциала. Знаеш ли че ако Путин и руснаците видят какви изобретателни слова използваш, как гениално си го "измислил" да смесваш латиница с кирилица, то те руснаците начело с Путин много ще се шокират от истинността на критиките ти гарантирам, че цяла Русия барабар с Путин дружно ще обяват капитулация и ще кажат че заслугата за това е само твоя и на твоя гений.
  • -3
    3
    ZZданко до 1
    Така е, колега трол! Не е красавица като нашите лидерки Сланинова, Пчеличката Мая, Тамплиерката, Радка Прецедентката и Копейката Тънкопишков! Слава на ТероруZZстан!
  • 8
    2
    нунчо
    Защо със закъснение аз си плащам веднага и ми намаляват глобата,а тарикатите изчакват ако може да не платят
  • 6
    1
    88
    Чак пък чаровна, въпрос на вкус!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари