Иво Пазарджиев оглави листата на ВМРО - Русе

1

Партията регистрира пълна листа за изборите

ВМРО - Русе регистрира пълна листа за предстоящите парламентарни избори.

На 5 май 2024 година, малко преди обяд, воеводите от Русе регистрираха своята листа от 14 души за извънредните парламентарни избори.

Водач ще бъде настоящият общински съветник и бивш председател на ОбС – Русе адвокат Иво Пазарджиев. Той е член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО. Завършил е СУПНЕ „Фридрих Шилер“, а след това и РУ „Ангел Кънчев“ със специалност „Право“. Въпреки своята младост той притежава солиден обществен опит, придобит благодарение на различните позиции, които е заемал през годините.

След него е Георги Великов – Гоце. Известен русенски музикант и творец, учител по народно пеене, автор на различни музикални проекти сред които „4етно“ и „Идепея“. Гоце е едно от обичаните от младите в Русе лица, който притежава харизма и умение за работа с подрастващите.

На трето място е собственикът и управител на известно русенско заведение Борислав Минев. Той е предприемач с дългогодишен опит. Минев бе и сред знаковите лица, подкрепящи ВМРО на отминалите местни избори, като малко не му достигна, за да стане общински съветник.

Следващ в листата е Николай Петров. Той е докторант в РУ „Ангел Кънчев“. Петров проучва активно влиянието на изкуствения интелект и неговото отражение върху частния бизнес.

Пета е Йоана Емануилова. Тя е известна и дългогодишна русенска спортистка с множество местни и републикански успехи.

Шести е Асен Даскалов. Доскорошният председател на общинското ръководство на ВМРО в Русе към момента е изпълнителен директор в един от най-големите русенски заводи.

На седмо място е д-р Пресиян Костадинов. Учител по история в голямо русенско училище.

След него е общинската съветничка от воеводите в мандат 2019-2023 година Луиза Попова. Към момента тя работи в банковия сектор, но в миналия мандат на ОбС – Русе тя бе едно от остриетата на патриотите.

Девети е Владо Владов – настоящ общински съветник от ВМРО. Владов развива бизнес в областта на пожароизвестяването и противопожарната безопасност.

На десето място е и най-младата сред кандидатите – Веселина Накова. Известна русенска спортистка.

На единадесето място е Деян Стайков – заместник-директор на елитно основно училище и дългогодишен член на ВМРО. Понастоящем е и част от националното ръководство.

След него е доскорошният общински съветник Кънчо Йорданов, а след това известните русенски реконструктори на исторически събития Бисер Енчев и Цветелин Радулов, които са съответно тринадесети и четиринадесети в листата, съобщиха от партията във Фейсбук страницата си.

ВМРО влиза в тази надпревара с призив , че е време да се помисли за България и за българите. Достатъчно дълго търпяхме експериментите на сглобката в резултат на което държавата ни бе обзета от политическа криза, изразяваща се в неспособност да се създадат устойчиви мнозинства в парламента. На фона на това инфлацията е сред най-високите в ЕС, а границите ни са все по-атакувани от „бежанци“, които всъщност се оказват терористи.

Време е за ВМРО, време е за България, време е за сигурност, доходи и стабилност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Кур за ППДБ
    Никакви евроатлантици не са тия, а най обикновени корумпирани джендъри, пачаври на Кремъл откъдето купуват руски газ, нищо че иначе спазвали санкциите. Аз също съм третополов джендър и травестит и събирам спешно пари за операция за смяна на пола!
  • 1
    10
    Кур за ВМРО
    Никакви патриоти -българи не са тия, а познатите руски пачаври на Кремъл. Изривай в мръсния канал!
  • 14
    9
    Читател
    ВМРО,четири големи букви от абревиатурата на партията,които вече нищо сериозно не значат. Това е организация в разнебитено състояние,организация със затихващи функции! Недоумявам, какво очакват като успех на 9-ти юни, представителите на местната организация при тази жестока конкуренция.
  • 10
    8
    Провал
    Провалени провали провалят и провала на провалите.
  • 10
    7
    да си питам
    Този дембелак все с Пенчо Милков си гугука,не е ли от БСП то?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари