НС прие окончателно Бюджет 2024

0
Депутатите гласуваха на второ четене бюджета за догодина
Депутатите гласуваха на второ четене бюджета за догодина Снимка: Народно събрание

Депутатите гласуваха на второ четене бюджета за догодина

Парламентът гласува окончателно на второ четене Бюджет 2024.

Финансовият министър Асен Василев заяви, че бюджета е реалистичен, но труден за изпълнение. Всеки капиталов разход е записан ред по ред и на месечна база може да се следи капиталовата програма.

"И в края на 2024 година да имаме една България по-успешна и по-европейска. Един бюджет, който силно подкрепя доходите", посочи Василев, предаде БНТ.

Председателят на бюджетната комисия в парламента Йордан Цонев нарече бюджета исторически и поздрави всички депутати за участието в ползотворния дебат, както и министъра на финансите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари