Нови рокади в ОД МВР - Русе

3
Назначени са нови началници на Районно управление - Ветово и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“
Назначени са нови началници на Районно управление - Ветово и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ Снимка: МВР

Назначени са нови началници на Районно управление - Ветово и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“

Със заповеди на министъра на вътрешните работи са назначени нови началници на Районно управление - Ветово и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР - Русе.

Главен инспектор Александър Викторов Ковачев, който досега изпълняваше длъжността началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВР - Русе е временно преназначен на ръководна длъжност Началник на Районно управление – Ветово при ОДМВРРусе, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Овакантената ръководна позиция поема служител от сектора Камен Богомилов Неделчев. Той е временно преназначен на ръководната длъжност Началник на Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВРРусе, със специфично наименование на длъжността Главен инспектор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    нунчо
    А използвача на служебни а-ли пенсионер и заплатаджия бурджиев кога той е вреден за мвр
  • 12
    1
    Минувач
    А неможача в КАТ кога?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари