Kомисар Димитър Вачков е новият шеф на „Охранителна полиция“ - Русе

2
Той поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела Божидар Петков
Той поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела Божидар Петков

Той поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела Божидар Петков

Със заповед на министъра на вътрешните работи, комисар Димитър Тодоров Вачков е назначен за началник на отдел „Охранителна полиция“, той е и началник на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ при Областна дирекция на МВР – Русе.

Комисар Вачков поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела Божидар Петков.

Днес комисар Вачков бе представен официално пред ръководството и състава на ОДМВР – Русе от директора на русенската областна дирекция старши комисар Мирослав Дамянов.

Димитър Вачков е роден през 1973 г. в гр. Русе. Завършил е висше образование в Русенски университет “Ангел Кънчев“ с образователно-квалификационна степен „Магистър” в специалност “Комуникационна техника“. Работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 1999 г., когато е назначен на длъжност районен инспектор в група “Териториална полиция“ на сектор “Охранителна полиция“ към Второ районно управление - Русе. Последователно се изкачва по йерархичната стълбица в направлението на дейност и през 2014 г. оглавява група “Териториална полиция“ във Второ РУ, която ръководи до назначаването си на настоящата длъжност.

По време на службата си Вачков е повишаван и награждаван многократно за постигнати изключително високи резултати в служебната си дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари