Нов рекорд! Шофьор лети с над 240 км/ч в София

1
Само за месец повече от 8000 шофьори са засечени да се движат с над 125 км/ч само за месец
Само за месец повече от 8000 шофьори са засечени да се движат с над 125 км/ч само за месец

Само за месец повече от 8000 шофьори са засечени да се движат с над 125 км/ч само за месец

Установени са повече от 8000 нарушения, извършени от шофьори, карали с над 125 км/ч в София. Данните са само за месец и са получени от общинските табла. Има и нов рекорд - водач карал с над 240 км/ч. Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, цитиран от БГНЕС.

“Опасявам се, че като обявяваме новите рекорди, някой може да реши да ги бие. Това са черни рекорди. Най-често те са по Околовръстното”, добави Георгиев.

Той изрази надежда, че депутатите ще си свършат работата през септември, за да може над 700 общински камери да бъдат вързани, а и КАТ да има достъп до тях. Според него, само когато санкциите и наказанията са неизбежни, има превенция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари