Нов гей в "Биг Брадър"

0
Зрителите отново изригнаха срещу участници от "Биг брадър"
Зрителите отново изригнаха срещу участници от "Биг брадър"

Зрителите отново изригнаха срещу участници от "Биг брадър". Поредна вълна от неприязън заля интернет пространството. Този път под вербалните обстрели попаднаха ексфутболистът Богданов и бизнесмена Цветелин Николов. Повод за голямото възмущение от тях идва по повод парадирането им, че са мъжкари.

"Това ни е бъдещето поколение успели мъже в България, българското момче мечта - татус ръкав, сух и тъп като кочан царевица и ходи да го е..т за 1000 лв. щото е нереализиран ритнитопко." Това пише Васко Съкаров във Фейсбук. 

"Това не са ,,мъжкари,,за каквито сами се провъзгласяват,а изнежени женчовци и мамини синчета. Този, ако смята, че татусите го правят мъж,значи много си е повярвал или някой го е излъгал", пише пък Джуди Йорданова. 

"Не, не! това момченце трябва да спре да използва думите "мъж" и "мъжкар" веднага! Какъв мъж си ти, бе, момченце? .. още на 19-20 годишна възраст си се съгласил да ч*каш някаква пред мъжа й за 1000 лв. ... ПАДЕНИЕ, трагедия и скръб! Какво може да се очаква от млад човек с такъв морал, бе? та той е само на 22 години, с 4 години е по-малък от мен и вече е пълна развалина отвътре - ограничен, прост, ехиден, заядлив и морално деградирал", гневно изригна Диди Стойчева. 



Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари