Ниска избирателна активност в област Русе

4
За първия час и половина през секциите са преминали по около 15 души
За първия час и половина през секциите са преминали по около 15 души Снимка: Дарик

За първия час и половина през секциите са преминали по около 15 души

Заради проблем с машините в една секция в основно училище “Васил Априлов” в Русе и в секция в Две могили се премина от машинно към гласуване с хартиени бюлетини. На други места засега няма проблеми, съобщиха от РИК. От 336 секции в Русенско, в 290 се гласува машинно.

Изборният ден започна нормално. Избирателната активност към момента е ниска, като за първия час и половина през секциите бяха преминали по около 15 души, установи репортерска проверка на Дарик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    3 до 5:
    Все тая, всичко да е в гъза на жена ти! Жив и здрав, баджанак!
  • -2
    5
    До 3
    Не Тундра, а Секвоя, но ти си тъп и ти е простено!
  • 0
    4
    SJJk
    Скандалният про100$$$$$$$$$$$$$$$$$$ к!р0 = б0!к0 б0р!с0ф! Дано сънародниците не се подъжат пак по тези американски партии! ристюфците е тотален българофоб и е вреден за политиката!
  • 8
    3
    До 1:
    Е няма ли да му отива на един бъдещ министър-председател един малко по-представителен личен автомобил? Че се сещам банкянският тюфлек как си возеше задника на държавна тойота тундра!
  • 1
    2
    До 1
    Скандалният про100$$$ к!р0 с какво се обаведе, познат още като прост к!р0?! Банкянският е ясно, че се е обзавел с кюлчета...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари