Нинова пита членовете на БСП с кого да се коалира след изборите

0
Коалиция “БСП за България” внесе документи в ЦИК
Коалиция “БСП за България” внесе документи в ЦИК

Коалиция “БСП за България” внесе документи в ЦИК

БСП ще реши с вътрешнопартийно допитване с кои партии да влезе в управленска коалиция след изборите. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като заедно с всички водачи на червени листи внесе документите за регистрация в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април.

Внесохме 10 хиляди подписа и целта ни е да бъдем първа политическа сила, каза Нинова.

Тя обясни, че ще продължи с политиката, която провежда, а тя е борба със задкулисието, като няма да допуснат лобистки, групови или частни интереси да изкривят волята на хората въведохме прекия избор и ще продължим с тази политика. "Хората, които ни овластят, трябва да решат каква партия искат. Единствено членовете и симпатизантите ни ще решат каква коалиция искат - партиите, които влязат в парламента", каза още тя.

"До седмица БСП ще подреди и пълните си листите и ще започне представянето на платформата си. Тя е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, икономика, а мерките са за решаване на един от най-важните проблеми - демографската катастрофа," обясни Нинова.

"Напрежението в партията започва да се преодолява с подредбата на листите в областните съвети". Тя очаква позитивна и конкретна кампания, съобразена с мерките, чрез използване на електронните медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ставам все по привлекателна за мъжете! Вече имам 200 буркана лютеница и 400 литра ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук