Корнелия Нинова: Тотален срив в институциите

1
Призоваваме президентът Радев спешно днес да свика КСНС, заявиха от БСП
Призоваваме президентът Радев спешно днес да свика КСНС, заявиха от БСП Снимка: Пресцентър БСП

Призоваваме президентът Радев спешно днес да свика КСНС, заявиха от БСП

Това което се случва вчера и днес е най-тежкият удар срещу държавността в последните години, се казва в позиция на БСП, разпространена до медиите.

Изправиха се Министерски съвет срещу ЦИК, МВР срещу ДАНС, ОИК срещу ЦИК, партия срещу партия от управляващото мнозинство, коментират от партията.

"Резултатът е тотален срив и в без това крехкото доверие в институциите. Каквото и да се случи оттук нататък, всеки ще търси основание за касиране на изборите. Тази агония ще продължи месеци, на прага на тежка зима, нестабилност и несигурност с оглед геополитическите проблеми и две войни", заявиха от партийната централа.

БСП настоява Румен Радев да свика спешно заседание на КСНС.

"Призоваваме президентът Радев спешно днес да свика КСНС. Не го направи в други ключови за страната събития. Ако му е останала и грам отговорност към държавата и народа, ако има уважение към Конституцията и законите на страната, то до края на деня да ги прояви и да проведе КСНС за намиране на решение на кризата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Курнелйийоу
    Тотален срив и на твоят Орган в Русе. Орган 69. То и номерът му е показателен. Пълен измекяр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари