Никулден идва с божествена вибрация

0
Празниците носят хармония, а когато два празника имат общи вибрации, то се заформя начало на един нов преход, започват от изпитанията и уроците за всеки един от нас
Празниците носят хармония, а когато два празника имат общи вибрации, то се заформя начало на един нов преход, започват от изпитанията и уроците за всеки един от нас

Никулден тази година пристига и с Царската, известна още и като Божествена вибрация, сочат знаците на астрологията.

Никулден е на 6.12.2018, а вибрациите, които носи денят, са 11 и 20. Вибрация 11 е съдбовната вибрация на деня, която се получава, като се съберат 6+1+2+2=11, където последната двойка е от годината, а сборът е равен на 11 или при редуциране се получава вибрация 2. Кармичната вибрация на деня е 20, което се изчислява по следния начин" 6+1+2+2+1+8=20 или при редуциране на вибрация 20 получаваме също единична вибрация на числото 2.

Вибрация 2 или 11 носи хармония, усещане за подкрепа, спокойствие, а също така се свързва с ангелска подкрепа и Божие провидение. Не случайно вибрация на числото 11 е Царската вибрация или вибрацията на Божието проявление. Връзката между празниците е много тънка, защото на Никулден може да се облажи човек и да хапне рижа, ако спазва строго постите.

В астрологията числата 2 и 11 се свързват с майката природа, със зачатието и пробуждането на природата, проявяването на нов живот и спасение. Понякога числата се свързват с аномалии в природата. За да няма спекулации с числата и тълкуванията, те са просто един ориентир, за да можем ние хората да се огледаме в тях и да разберем своите слабости. Те са връзка между нас самите и нашите лични действия.

Празниците носят хармония, а когато два празника имат общи вибрации, то се заформя начало на един нов преход, започват от изпитанията и уроците за всеки един от нас.

Вибрацията на 2018 година също е 11, което прави празника с двойно по-силна енергия и Божие провидение. Все пак вибрация на числата 2 и 11 обещава спасение, тя е свързана с деца, появата на деца и чистотата на душите им.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари