Николина Чакърдъкова осъди престъплението на Симеон Бакалов

0
Моето име бе намесено в инцидент, който се е случил през нощта в събота срещу неделя
Моето име бе намесено в инцидент, който се е случил през нощта в събота срещу неделя Снимка: Facebook / Николина Чакърдъкова

Моето име бе намесено в инцидент, който се е случил през нощта в събота срещу неделя

Осъждам остро такива постъпки, те са недопустими за нашето общество. Това казва в изявление известната певица Николина Чакърдъкова по повод инцидента, при който бяха наръгани трима мъже в гърменското село Балдево от Симеон Бакалов.

„Нека органите на реда да предприемат необходимите мерки и законът да определи наказание за всеки един от деятелите. Всеки носи последствия за своите действия.

Искам да заявя, че едно от лицата, замесени в конфликта - Симеон Бакалов, е мой бивш зет и са разделени с моята дъщеря Мария. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органите да установят реалната виновност на двете страни в конфликта”, се казва още в позицията на Чакърдъкова, цитирана от Telegraph.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    И тая е....
    Зла тъща!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари