Николай Слатински: Дано да няма война! Но моите приятели в Украйна и Русия са тревожни, че ще има

1
Западът измисля и въоръжава до зъби НАТО за война с Русия
Западът измисля и въоръжава до зъби НАТО за война с Русия Снимка: dpa/Vladimir Gontar

Дано да няма война!!!!! Но чета статуси на поддръжници на Путин, в които те твърдят - той не е и помислял да напада Украйна. Западът измисля и въоръжава до зъби НАТО за война с Русия.

Дано да няма война!!!!! Но моите приятели в Украйна са тревожни, че ще има.

Да не стане като онзи, дето го фраснали с юмрук, а после казали - Той ни удари една глава в ръката!!

Защото войната ще е на украинска територия. Значи някой е агресор, щом нахлува на чужда земя. А някой е обект на агресия, щом брани своята земя...

Западът дислоцира наблизо 1300 военни, Путин - 130000. Но Западът е лош, а Путин е целият в бяла премяна...

Дано да няма война!!!!! Но мой приятел в Русия ми писа вчера, че синът му и немалко други младежи са викани тия дни във военкоматите и им е казано да имат готовност, че през март пак ще ги викат и този път нямало да си играят на доброволност! Така че моят приятел е адски разтревожен.

Дано да няма война!!!!! Но предполагам какви статуси ще пишат привържениците на Путин у нас ако има война - че Украйна не е никаква държава, че украинците не са никаква нация, че Киев сам си е виновен, че Путин има законното право да защити Русия, че кат Русия няма втора тъй велика на света...

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Ужс
    Ти щом искаш да набият руснаците значи си турчин бе. Ти не помниш ли рускотурската война 1878 бе?!? Аз я помня все едно беше вчера и ти казвам и се надявам да ти влезе в кухата кратуна - който не се кефи на братята руснаци значи е турчин. И според мен тука трябва да стане Русия защото няма смисъл от две братски държави като може да е само една.
  • 346
    6
    БЪЛГАРИН
    Не знам колко "бял" го изкарват Владолф Путлер, но е факт, че неговите хибридни рашистки окупатори нахлуха в чужда територия и окупираха Крим!!!!!! Така че основанията за нова инвазия са съвсем основателни! България подкрепя действията на НАТО за защита на суверенната Украинска територия! Копейкаджийските тролчета да реват колкото си искат на умряло! РУК за Световния агресор Ръша!!!
  • 1
    5
    Ужс
    Краварите никога няма да ме спрат да обичам Русия. В момента в който видя някой руснак и в мен се събужда желанието да му направя една дъъъъъъълга шпакла. Това е то братската любов, братската дружба между православните славянски народи.
  • -2
    4
    alvin
    Поденият платен дезинформатор. Педал. НАТО били дислоцирали 1300 военни, а Русия 130 000 ...???? Къде са дислоцирани бе, сральо. Руските военни, всичките са си на собствена територия....какво майка си търсат тука американци, англичани, испанци и т.н.... малко са се поотдалечили от дома, не мислиш ли? Няколко години вече американския флот е с постоянно присъствие в Черно море, но иначе Русия била провокатор. Да си чул за руски кораби в карибския басейн? Краварите демонизират Русия, за да оправдаят присъствието си в района и да имат повод да въоръжават Украйна и околните държави, като им продават собствено оръжие и то честно пъти срещу луди кредити. Даже ние не можахме сами да си изберем самолети за бойната ни авиация, ами бяхме прибидени да купим американските боклуци. Така функционира американската икономика, чрез принуди, заплахи и подчинение. Това са американските интереси, които мършите така ревностно защитават. Зор да контролират целия свят и по възможност без изгледи за конкуренция в лицето на други държави - нито икономическа, нито военна, нито политическа.
  • 2
    3
    Ужс
    Откакто Сталин хвърли топа света се изпедерасти. Изпедерасти се всичко дори футбола - гледаш само женчовци като оня кристияно роналдо. А те дори не го мариноваха и поставиха в мавзолей подобно на онзи безполезен евреин Ленин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари