Николай Събев се обяви против предложенията на МВР за повече глоби

0
„Аз мисля, че ние трябва да поработим върху безопасността и по-сериозни пътища, отколкото да ограничаваме хората. Това е мое лично мнение. И аз ще защитавам позицията пътищата да станат все по-сигурни и по-безопасни", заяви министърът
„Аз мисля, че ние трябва да поработим върху безопасността и по-сериозни пътища, отколкото да ограничаваме хората. Това е мое лично мнение. И аз ще защитавам позицията пътищата да станат все по-сигурни и по-безопасни", заяви министърът Снимка: БГНЕС

Транспортния министър Николай Събев се обяви против предложенията на МВР за промени в Закона за движение по пътищата,

Припомняме, че според готвените предложения максималната скорост на магистрала трябва да стане 130 км/ч, ще има и драстични глоби за нарушения,  двойно ще поскъпне техническия преглед.

„Аз мисля, че ние трябва да поработим върху безопасността и по-сериозни пътища, отколкото да ограничаваме хората. Това е мое лично мнение. И аз ще защитавам позицията пътищата да станат все по-сигурни и по-безопасни. Защото, от гледна точка логистика, за България е много по-ценно вие да можете да осъществявате придвижването си за все по-кратко време. Защото това е свързано с мобилността, а мобилността е приоритет на Европейската комисия и тя е свързана пряко с жизнения стандарт на човека“, заяви в Пловдив пред bTV министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Я да потам,Аз
    На какво оснавине са биле глобите и кой ги е прибирал значи? Да те клуцнат месец през месец по няколко стотака
  • 6
    3
    Daaa
    Значи по-добре да вдигнат глобите ида се крият ченгетата в храстите, за да има за бюджета за крадене. В същото време няма никакъв контрол по светофари, неправилно спрели, контролиращия орган липства - той е в храстите или бие протестиращи...
  • 7
    2
    ДА.....
    От мобилно придвижване за срок и час доста шофьори куриери от МЕКОНТ отнасяха глоби и хвърчаха точки.Никой не ги пита,път ли е,мъгла ли е,видимост ограничена или намалена ли е,задръстване ли е? Уморен ли е защото и е товаро разтоварач и шофьор едновременно,всъщност куриер ли е,товароразатоварач или шофьор? Мд.а.а.а.а..а. кой мисли за шофьорите и мобилноста.Възхитени сме от пристанищният работник.
  • 1
    1
    Daa
    Един да мисли от това правителство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари