Николай Събев е член на Изпълнителния съвет на „Продължаваме промяната“

0
Тримата русенски депутати от ПП влязоха в 65-членния Национален съвет
Тримата русенски депутати от ПП влязоха в 65-членния Национален съвет Снимка: МТ

Министърът на транспорта Николай Събев влезе в 13-членния Изпълнителен съвет на новата политическа партия „Продължаваме промяната“, която бе учредена в петък в Пловдив

Изпълнителният съвет е органът, който осъществява оперативното ръководство на партията. Той ще провежда националната политика, заложена в програмата на партията и решенията на Общото събрание и Националния съвет, пише Русе Медиа.

Освен Събев в Изпълнителния съвет влизат още съпредседателите на ПП Кирил Петков и Асен Василев, председателят на парламента Никола Минчев, председателят на парламентарната група Андрей Гюров, министрите Даниел Лорер, Николай Денков и Калина Константинова, началникът на кабинета Лена Бориславова, както и Венеция Нецова-Ангова, Росен Костурков, Калоян Икономов, Ивайло Шотев.

Тримата русенски депутати от ПП – Рена Стефанова, Димитър Недялков и Калин Иванов, влязоха в 65-членния Национален съвет, който ще взима решения по всички въпроси, касаещи дейността на политическа партия „Продължаваме промяната“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Не Съби, а лъжлив Съби
    Така да се нарича министъра
  • 6
    4
    СЪБИ
    Кой го интересува,какъв член и на кого е член.Всичко е временно.Единствено остава какво е направил,а то за сега е едно глямо нищо.
  • 9
    3
    Баба Вуна
    До к.д.п. СъРбев? Оти ти требе да се лакомиш бе скумрио? Да не си намерил дървен сандък с джобове за отвъдното? Нека те запомним с ЕгОНТ, а не с ПРОВАЛ в министерството ти. Ама то лакомо дупе широко се отваря.Дано щерката ти да не съсипе ЕгОНТ-а.
  • 12
    2
    Надежда всякаква...
    Все отбор юнаци с големи мераци за парите народни и имоти с яхти бързоходни. Еконтът е първенец с милиони като лавров венец. Народа скубе с цени безбожни и се обогатява с къщи, вили, коли и мотоциклети на цени "народни". Влакове стрели в България ще тръгнат и самолети от летището в Русе ще бръмнат. Блажени са вярващите, а наивниците пак да гласуват.
  • 10
    1
    Супер!
    Още чакам влаковете на БДЖ да захвърчат с 160 км/ч по релсите, нали така ни обеща Събев, не сме забравили! https://fakti.bg/bulgaria/638526-nikolai-sabev-obasni-kak-bdj-moje-da-izleze-na-pechalba
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари