Николай Хаджигенов: Гешев държи корупцията и изкарва децата ни в чужбина

1
"Персоналните промени трябва да бъдат извършени, но заедно с промените на правилата, за да върви както трябва съдебната реформа", заяви адвокатът
"Персоналните промени трябва да бъдат извършени, но заедно с промените на правилата, за да върви както трябва съдебната реформа", заяви адвокатът Снимка: bTV

В прокуратурата у нас никога не се случва нищо без главния прокурор, допълни той

"Персоналните промени трябва да бъдат извършени, но заедно с промените на правилата, за да върви както трябва съдебната реформа". Това каза в „Тази сутрин“ по bTV адвокат Николай Хаджигенов.

По думите му Гешев държи корупцията, а именно тя е това, което изкарва децата ни в чужбина.

Георги Харизанов заяви, че тогава трябва да говорим за смяна на всички 1800 прокурори, а Хаджигенов отбеляза, че тези 1800 прокурори до един са подчинени на главния прокурор.

прокуратурата у нас никога не се случва нищо без главния прокурор. Никой дори не поглежда накриво главния прокурор, допълни адвокатът.

Относно думите на премиера Кирил Петков, че може да има други причини, поради които Иван Гешев да не иска да си подаде оставката, Георги Харизанов каза, че разбирането на думите на премиера напоследък е сложна задача.

Това което се опитва да внуши, че сили извън съдебната система му забраняват да си подаде оставката“, коментира Харизанов.

"Ако човек има за какво да бъде разследван, това не значи, че си върши добре работата", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари