Емил Василев: Баце и Президента са ми вече две капки вода

2
Съжалявам да го кажа, но президентът вече е част от прокорупционното статукво, дори той все още да не го осъзнава
Съжалявам да го кажа, но президентът вече е част от прокорупционното статукво, дори той все още да не го осъзнава Снимка: БГНЕС / Архив

 Удивителна е промяната на Радев през втория му мандат и то в посока надолу

Баце и Президента са ми вече две капки вода. Удивителна е промяната на Радев през втория му мандат и то в посока надолу.

Навремето той попиля мама Цеца с подкрепата на мнозина десни, отвратени, както от нея, така и от селяндура, който я издигна. След което даде ясни знаци за еманципация от издигналата го левица, заигра го твърда опозиция на мутро-ченгесарския режим. В служебните правителства вкарваше за баланс и личности от дясното пространство. Логично спечели втори мандат на фона на смайващо неадекватните кандидатури в дясно. Последва разрива с правителството на Кирил Петков, който така и не бе обяснен публично.

И не само: Румен Радев поведе война срещу антикорупционната коалиция. Започна и лична битка срещу лидерката на левицата, вероятно с цел да изпомпа гласоподаватели на БСП към междувременно основата пропрезидентска партия, чийто "Възход" не оправда надеждите му. Истината е следната: ако не беше атаката на Румен Радев срещу ПП, правителството на Кирил Петков и досега щеше да си управлява без никакъв проблем. За капак президентът се прояви с редица левичарски и русофилски изцепки, които вбесиха всичките му симпатизанти от дясно.

Всичко това води към неизбежното: Баце се връща на бял кон с помощта на Румен Радев. Двамата започнаха дори чисто физически да си приличат. Съжалявам да го кажа, но президентът вече е част от прокорупционното статукво, дори той все още да не го осъзнава.

Емил Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    да го духаш Емиле ! кой си ти всъщност ? плямпалник с трибуна. аз мога също да наговоря чудни неща, но никой не ме пита. коментарът ти не трува и пет жълти стотинки. статуков хейтърско трол си точно ТИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари