Николай Димитров е избран да свири в Националния младежки оркестър на Нидерландия

7
По предварителна информация оркестърът ще има изяви в Нидерландия, Германия и други европейски страни
По предварителна информация оркестърът ще има изяви в Нидерландия, Германия и други европейски страни

По предварителна информация оркестърът ще има изяви в Нидерландия, Германия и други европейски страни

Младият русенски пианист Николай Димитров е избран да свири в Националния младежки оркестър на Нидерландия. Той е селекциониран за участие в лятното турне на състава през август 2024 г., в което диригент ще бъде Антони Хермус, главен диригент на Белгийския национален оркестър. Николай Димитров ще свири партията на пиано в едно от най-любимите си оркестрови произведения, за което мечтае отдавна – „Петрушка“ от Стравински.

По предварителна информация оркестърът ще има изяви в Нидерландия, Германия и други европейски страни, но програмата на турнето е процес на уточняване.

Това е поредно признание за Николай Димитров, който в предишните две години след тежка селекция бе избран да участва в Младежкия оркестър на фестивала „Шлезвиг-Холщайн“ и Младежкия оркестър на ЕС. И двете формации той беше единственият представител на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    qnko.k
    https://www.youtube.com/watch?v=xXC5RT106pw
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари