Николай Денков: Няма потвърдена информация за българин, взет за заложник в Газа

0
Проведе се редовно заседание на Съвета по сигурността към МС
Проведе се редовно заседание на Съвета по сигурността към МС Видео: БНТ

Проведе се редовно заседание на Съвета по сигурността към МС

За момента не се налагат нови мерки във връзка със сигурността, заяви премиерът Николай Денков след редовното заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет. На него са били обсъдени предизвикателствата и заплахите за средата на сигурността в контекста на събитията в Израел и Ивицата Газа, предава БНТ.

"Бяха представени нови актуални доклади от МВР и трите служби, беше обсъдено дали мерките, които са предприети са адекватни, отговорът е да - всичко, което се прави в момента съответства а настоящата налична информация. имаме готовност при промяна на ситуацията да се реагира сравнително бързо".

Не е потвърдена информацията дали има български гражданин, взет за заложник в Газа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ivan
    Ама,вие прекалявате,хора без мозък ще ходят на музикално парти в Израел,че и на пограничната линия с Палестина,чифутите хептен деградират.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари