Никола Минчев: Нямаме интерес да преговаряме с "Газпром"

0

Политикът коментира корупцията и „Газпром” 

Според Никола Минчев от „Продължаваме промяната”, корупцията е доста наболяла тема в България.

„Затова не е изненадващо често да бъде тема на разговори. В управляващата коалиция ние успяхме да се обединим в съвместни действия срещу корупцията”. Това каза той в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA

„В момента газ от „Газпром”, въобще към цяла Европа, почти не тече. Що се касае до природния газ, има две условия, които са жизненоважни за България. Едното е цената, другото е надеждността на доставките. Въпросът с „Газпром” е, че нито цената, нито надеждността говорят, че имаме интерес да преговаряме с тях”, каза Минчев.

Във връзка с подаден сигнал от ГЕРБ към ДАНС за закупуването на руски газ от дъщерно дружество на „Газпром”, което ПП са направили, Минчев коментира: „Нито се притесняваме от проверка, нито се притесняваме от ревизия. Защото знаем, че това, което сме свършили, е законно и в интерес на страната. Прави ми впечатление, че прокуратурата е много активна по едни сигнали, в случая - които идват от народни представители от ГЕРБ, докато по други казуси проявява обичайното си безхаберие. Прокуратурата трябва да проявява еднакъв аршин към всички. Когато дойде сигнал, той трябва да се проверява без избирателност”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    До 5
    До 5: Тъпак, за убийците англия и сащ ли пишете?! сащ и англия са агресори! сащ и англия са терористични държави! сащ и англия са лгбт държави! Вън, боклук от България, марш за смяна на пола, доларджия гнусен!
  • -1
    5
    2- и безродник
    Че как ще се преговаря с изнудвачи, с коварни мерзавци и лакеи на господаря си - кремълското чудовище, масов убиец и злодей?! Че нали изнудвачите от "Газпром" незаконно нарушиха перфектно сключен с държавата ни договор и прекратиха доставките?! Ами ти бе, лакей кремълски, подлого долна на коварния селски хитрец от Славяново и на назначения от него, но по заповед на кремълското чудовище "енергиен министър", че върви ти да лазиш като червей в краката на изнудвачите от "Газпром" и да "молиш" за газ! Хайде де, какво чакаш! Само че, най-много да ти го нбутат в насрания червен задник!
  • 1
    4
    до 3
    Сам ли си говориш, бе дебил? Е, как е?! Разбираш ли се със себе си или не?!:)))) Прочие, нещо по темата да кажеш, Хасане? Ама откъде толкова акъл?:)
  • -2
    3
    до 3
    типичен болшевик, ще избива, кого ще избиваш бе хем насран хем голям, пълен смях си. драскай по форумите там ти е силата....
  • 4
    2
    русенец
    Тоя МинДЖев пак ли Радев го изобрети? Дебилът не искал да преговаря с държавната фирма на държава, която произвежда поне 40% от газта в световен мащаб. Друг е въпроса, колко от останалият газ са в по-малка или по-голяма степен на Газпром. Тая София докато не я взривим, потопим, избием по един или друг начин, Булгаристан не го чака светло бъдеще!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари