Асен Василев: Бойко Борисов е осъден лъжец, застинал в миналото!

0
Бившият вицепремиер отговори на критиките
Бившият вицепремиер отговори на критиките

Борисов пак лъже народа, направихме първите стъпки към поносими цени на газа

Това посочва във видеообръщение бившият вицепремиер Асен Василев, коментирайки критиките към кабинета "Петков" по отношение на доставките на газ. 

"Днес г-н Борисов пак е лъгал българския народ. Това е стар негов похват, който трябва да бъде пенсиониран от българската политика.  Когато „Газпром” едностранно спря да изпълнява дългосрочния договор за доставка нашето правителство защити българския интерес. Намерихме газ, намерихме слотове – не позволихме да се прекрати газоподаването нито към бизнеса, нито към битовите потребители. И цената през юни беше същата като цената преди „Газпром” да спре договора", подчертава Василев. 

По думите му всеки ден е подавана заявка по съществуващия договор, но „Газпром” не изпълнявал тези заявки. "Успяхме да завършим българо-гръцката връзка и я оставихме с 40 бара налягане на газа”, посочва той, цитиран от Нова телевизия. 

И допълва: "Договорихме пълния обем азерски газ. И не на последно място успяхме да договорим седем танкера на цена, която според служебния министър е значително по-ниска от цената получена на търговете, организирани от същото служебно правителство. Това бяха конкретни първи стъпки да се осигури спокойна зима и поносими цени за българските граждани, ползващи парно и газ. За 12 години почти 1 милион българи напуснаха България. През 2009 година г-н Борисов беше надеждата и бъдещето на страната. Днес той е осъден лъжец, застинал в миналото. България направи първите си стъпки без Борисов. На 2 октомври "Продължаваме промяната". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    само герб
    изцъкления усеща как бокича ще му го тури с ташаците на следващите избори....
  • 4
    3
    ...
    а ти какъв си ? същият долен лъжец.
  • 2
    2
    shaft
    американският шпионин излъга: "Когато „Газпром” едностранно спря да изпълнява дългосрочния договор за доставка"! Когато от българска страна български министър-предател и министър на финансите тръби, че, докато са министри, газ от Газпром никога няма да вземаме, сетне двамата агенти/шпиони спряха да плащат! Щом купувачът отказва да заплаща, продавачът не продава! Но американските агенти/шпиони постоянно лъжат българското общество! Сънародници, никога повече не гласувайте за пп-тата, нито за дб-тата, нито за армани сбърканяни и всякакви други българомразци/русомразци!
  • 2
    1
    к0к0рч0
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари