Непълнолетни подпалиха сушилня в блок на улица „Борисова“

0
Подпалвачите са две момчета и едно момиче на възраст 15-17 години
Подпалвачите са две момчета и едно момиче на възраст 15-17 години

Подпалвачите са две момчета и едно момиче на възраст 15-17 години

В Първо РУ е започнато разследване, заради инцидент в блок предизвикан от непълнолетни младежи.

Вчера в 12:51 ч. в оперативната дежурна част на МВР в Русе е получен сигнал за излизащ дим от сушилно помещение на 7 ет. в блок на ул. „Борисова“ в Русе. На адреса са изпратени екипи на пожарната, както и полицейски патрул.

Служителите от Първа РСПБЗН са изгасили огъня, който е възникнал от пластмасова бутилка с горима течност. На място са установени три непълнолетни лица – две момчета и едно момиче на възраст 15-17 г. , които били смесили различни химични вещества и така предизвикали възпламеняването. При инцидента младежите не са пострадали.

Случаят е документиран от полицията, изяснява се, като е започнато досъдебно производство по описа на Първо РУ, с оглед данни за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    хахах
    Браво, 4, според вас училището е виновно, а? Типично бягане от отговорност. А това, че е можело да оставят десетки хора без дом или най-малко без покъщнина не е важно. Важно е, че "дечицата" са решили да поиграйкат. Хора, събудете се и си извадете главите от пясъка. Възпитавате, ако може да се каже възпитание, нагли, тъпи, мързеливи и безочливи твари, от които пряко засегани ще сте вие!!!
  • -1
    4
    ухааа
    браво на младите химици, сигурно са от някое елитно частно училище
  • 1
    3
    Ьфгхйй
    Прав сте!!!!С техните канъни по техните глави!!!!Безделници!Хулигани!!!!!Само ядат и.........!!!!
  • 0
    2
    възмутен
    Да се бяха подпалили, изродите долни. Да останат на улицата. Ама кой знае родителите им къде дърпат цигари и ръчкат в тик ток. Крушата не пада по-далеч от дървото
  • 3
    1
    Vcdfhhj
    Как не са изгорели пишлемета мръсни!!!@Ей такива ще оставят хората без дом!!!Ей такива родителите им да намерят работа,да се трудят,да правят нещо!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари