Пожар избухна в 15-етажен блок в Русе

6
Евакуация на блока не се е наложила, прегледана е на място 90-годишна жена от горелия апартамент
Евакуация на блока не се е наложила, прегледана е на място 90-годишна жена от горелия апартамент Видео: Русе Медиа

Евакуация на блока не се е наложила, прегледана е на място 90-годишна жена от горелия апартамент

Пожар избухна в 15-етажен блок в района на стадион „Локомотив“ в Русе. Сигналът за пламъци в апартамент на седмия етаж е бил подаден малко след 10:00 часа.

На място са изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ, информира Русе Медиа.

Наложи се да се извика още една пожарна, за да се изгради гасителна линия до горящия апартамент. Впоследствие се оказа, че това не е необходимо, тъй като бързите действия на огнеборците са успели да локализират огнището и само дим. Не се наложи евакуация на живущите в 15-етажния блок

По думи на съседи, апартаментът е тристаен и в него е живеела сама 90-годишна жена. Тя бе прегледана на място от медиците, но не се стигна до транспортирането ѝ до лечебно заведение.

На мястото на пожара пристигна и синът ѝ, но той не бе допуснат вътре в блока. Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Ели
    Русе все още не е толкова отвратително за Дулово и Исперих. Град с 50 000 души остана от които половината роми и турци, ама и те душа носят.
  • 0
    6
    Русенец
    Ще се емигрира, щото няма млади девойки да се оженя! Само инвалидизирани 90-годишни бабки пред умирачка! Русе е отвратително село!
  • 3
    5
    Русенец
    И в моя блок само 90-годишни баби! А децата на тези баби са други баби и дядовци на по 70 години, които са се изселили от Русе? И кво остава - в Русе само 90-годишни. Еба****хти скап**яшкия град! Мисля да си вдигам чукалата и да емигрирам!
  • 7
    4
    Самюел Джаксън
    В Русе само 90-годишни ли останаха? За всеки пост за пожар някоя 90годишна бабка го е причинила. Къде са младите в Русе?
  • 2
    3
    гост
    Те не са виновни . Виновни са индивидите които са родили , отгледали и изучили за да им теглят после дузпата . Но времето лети и тия индивиди ще станат "дъртаци" колкото и да не им се иска .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари