Нека протегнем ръка с вяра в доброто!

0
Млад баща и спортист се нуждае от подкрепа в битката с рака
Млад баща и спортист се нуждае от подкрепа в битката с рака

Пиша Ви като един млад човек, който вярва в доброто и във взаимната помощ и в това, че всички ние сме част от общество и трябва да се подкрепяме в трудните моменти.

Споделям с вас историята на Иван Венциславов Тодоров и цитирам неговите думи:

„Здравейте, приятели, близки роднини и настоящи колеги. Вие, които през последните две години сте непрестанно до мен и ме подкрепяте във всяко начинание. Споделям с Вас този неприятен момент от моя живот с огромна тъга и разочарование от това, което ми се случи след последните изследвания, направени в Истанбул. За съжаление отново имам наличен рецидив на моето онкологично заболяване на меките тъкани т.нар. остеосарком. Не ми стигат думите, за да опиша разочарованието и болката, която чувствам в себе си.

Бях съкрушен.....силно вярвах, а и усещах вътрешно, че този път и особено след всяка среща с всички Вас си го потвърждавах, че това, което ще чуя, е че съм здрав и излекуван от тази гад!

Пиша този статус и в мен напират смесени чувства и емоции, които дори сам не знам как да определя....За последната една година преминах, през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове ( веднъж двустранно и веднъж едностранно) , изкарах 4- месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР....и стигнах до дам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка!

След проведените разговори с тримата професори, които се грижат за моя рядък случай  (повярвайте ми, такъв е) и на база резултатите от изследванията ми, начертахме следния план: Другата седмица операция и чистене на туморното образование от крака, която е предизвикателство; възтановителен процес ( до месец ) и втора операция на белите дробове ( двустранно); назначаване на таргетна терапия чрез медикаменти, с цел спирането на поява на нови рецидиви и разсейки .
Споделям Ви всичко това, защото за мен и семейството ми отново предстои битка, в която силно вярвам, че крайният победител ще съм Аз!

Обещавам ви , че ще дам всичко от себе си отново , но без вашата подркепа това би било невъзможно!

ЗА ТОВА СЕ ОБРЪЩАМ ОТНОВО КЪМ ВСИЧКИ ВИ С МОЛБА ЗА ПОМОЩ ЗА НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВАТА, НУЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ ОПЕРАЦИИ И ПОСЛЕДВАЩО ОНКОЛЕЧЕНИЕ. СУМАТА, НЕОБХОДИМА ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПЕРАЦИИТЕ Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 70 000 € ( По предварително направени и потвърдени сметки от болницата*)".

НОМЕРЪТ НА БАНКОВАТА СМЕТКА Е:

BG86CECB979010B6433100

Титуляр: Иван Венциславов Тодоров  

можете да дарите средства чрез PayPal - https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv

или чрез платформата Helpkarma - https://bg.helpkarma.com/campaign/v-pomosht-na-ivan-todorov-251 

Благодаря Ви за отделеното време и се надявам да спасим този прекрасен човек, баща, спортист и млад човек, който се нуждае от „нашата-ваша помощ“ в популяризирането и разпространението! Нека протегнем ръка!

С уважение,

Теодора Желева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари