Неасфалтираните изкопи на ВиК се превръщат в капани за русенските шофьори

2
Обилните валежи напоследък са предпоставка за образуване на хлътвания и пропадания в участъците
Обилните валежи напоследък са предпоставка за образуване на хлътвания и пропадания в участъците Видео: Русе Медиа

От фирмите, изпълняващи дейностите по водния проект, излязоха с препоръка към шофьорите по възможност да избягват паркиране върху прясно изградени и трамбовани участъци

Обилните валежи в последните няколко дни са предпоставка за образуване на хлътвания и пропадания в участъците, където са положени тръбите от канализацията и все още са засипани само с каменна фракция.

Веднага след сигнали към Общината, има реакция от страна на изпълнителя, отговарящ за конкретния участък, и образувалите се слягания се допълват и подравняват отново, информира Русе Медиа.

Има обаче и места, където се налага доста време да се чака и тези участъци са своеобразен капан за русенските шофьори. Затова се е наложило някои от пропаданията да се обезопасят с подръчни средства.

От фирмите, изпълняващи дейностите по водния проект, излязоха с препоръка към шофьорите по възможност да избягват паркиране върху прясно изградени и трамбовани участъци, защото след обилните валежи са възможни слягания, но предвид ограничените места за паркиране в центъра това невинаги е възможно. Въпрос на късмет е дали паркираният на такава траншея автомобил ще може да потегли или ще има грижи и ядове за водача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    Свободен
    Идва ми да "Вик"ам , ама не смея, че ще разкопаят още някоя улица, ако ги ядосам.
  • 9
    15
    Русенец
    До 9: Ако преди сме нямали канализация и вода, ти със стомната ли мъкнеше вода от градската чешма? И преди си имахме вода, но сега от чешмата ми тече кална вода, а шосета за стотици милиони левове са като преди Мидхат да павира улиците.
  • 5
    14
    Русенец
    Преди години платихме сума и данъчни пари на едни, да асфалтират. Сега плащаме сума и данъчни пари на други, да разкопават.
  • 12
    13
    До “Нищо ви няма”
    Наесен Пенчо ще получи една голяма кожена буба
  • 14
    12
    Таня
    И как да го преизберем този кмет, който превърна ежедневието на русенци в истински Ад по улиците и тротоари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари