Не арестувайте Сидеров!

0
Не арестувайте Сидеров, той е вече готов за канонизиране
Не арестувайте Сидеров, той е вече готов за канонизиране

Вярата във Велика Русия, жертвоготовността за България, въдворяването на справедливост и налагането на строг морал са част от елементите, заради които Волен вече не е просто Сидеров, а Свети Великомъченик. Удареният клетник с посинено око и сцепена буза, защитникът на онеправданите, грижещият се за обществено здраве без наркотици по клекшоповете в деградирала София, противникът на военната намеса по света, алтруистът теолог разкъса ризата си и оголи гръд, пише Всеки ден.

Ето ме пред вас, готов да бъда арестуван, готов да се жертвам за вашето благоденствие. Така изглеждаше мъченикът, смирено извинил се вчера от парламентарната трибуна, покорно дал имунитета си, за да бъде разследвано доброто, сторено от него. Това е разпънатият на кръст спасител, чиито пирони забива политическият елит, а като Пилат Понтийски БСП го прати на Голгота. Кървящият Сидеров от мащабен капиталистически заговор. Молете се да не го арестуват, защото всяко закопчаване на белезниците върху китките му ще е преход към възкресението му на следващите избори. Всяка постъпка на незнаещите що вършат спрямо него ще се тълкува по сектантски като явно доказателство, че именно Той е избраният. Защото е мъченик, раздал всичко свое на ползу роду, а неоценилите го ще врят в казана вовеки. Как не го разбират невежите?

Че кой друг политик целуваше ръка на бедните, кой подаряваше перални и печки от собствения си джоб на изпадналите от системата симпатизанти в затънтените села, кой друг си написа химн, в който обещава да оглави държавата, и се скри във време разделно под масата само за да не буни повече народа и да не убият единственото му богатство? Само заради това е мъченик по всички канони. Къде бяха всички онези защитници на вярата, когато той единствен в жегата се отправи да спасява християнството пред джамията? Къде се скриха всички, когато чужди посланици въртяха схеми на гърба на България, и само той им се изрепчи и опълчи? Смелост, присъща само на богоизбраните.

Не арестувайте Сидеров, ще бъдете наказани свише. Ще ви се изсипят змии от небето, земята ще се продъни, а водата ще заври. Ако го сторите, ще го канонизирате приживе. Тогава, вместо върху конституция и кръст, спокойно всички политици ще се кълнат върху икона с лика му. Свещен образ, който нито един заговор не ще очерни. Сега само отвъд Москва разбират лечебната му сила. Скоро и у нас.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари