Настимир Ананиев: Опитват се да отстрелят политически опоненти

0
Полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с депутата
Полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с депутата

Полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с депутата

Аз имам само един офис, който се намира на бул. „Александър Стамболийски“, другият офис на „Парчевич“ предполагам е счетоводителят, който обслужва в момента тези белгийски дружества. Никога не съм работил и нямам нищо общо с „Парчевич“. Не е мой офисът, нито фирмата.

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев, след като полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с него.

Под булото на Европейската заповед за разследване се опитват през прокуратура и съда политически да бъдат отстреляни опоненти, какъвто се явявам аз, каза Ананиев.

Ние сме съдействали изцяло, предоставили сме всички документи, но виждате внушенията, които се правят от различни медии. Фактите говорят друго, вижда се и се усеща политическият нюанс и това, което искат да бъде втълпено, че някой от ПП-ДБ е направил нещо нередно. Всъщност имаме един бизнес, който работи и предоставя услуги на българи и на чужденци и който си е изпълнил задълженията по договора“, обясни той пред bTV.

Иззети са документите на три юридически лица с двама белгийски собственици, които ние не обслужваме – едните от април 2021 г., другите от януари 2022 г. Оттогава не обслужваме тези клиенти, дотогава сме обслужвали счетоводно и административно-правно тези клиенти“, допълни Ананиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Непартиен до 1
    Всъщност най-редовния гост на Цъцка е Костадин Костадинов. Канят "герои" от всички партии, но от Възраждане няма кой друг да пратят :D
  • 0
    2
    Алекс
    Колко си Долен боклук мазен,всички ПП-та сте А затвора
  • -2
    1
    склалк
    Цъцка в предаването си ежедневно кани за пропаганда ей такива като Криптомир! Всеки ден кани пепета-депета, които са измамници, но тя редовно го кани. Утре кой ще е на ред пак - радан кънеф или атанас славов?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари