Нападател на жени мята 50 лв. към полицай и крещи: Ей, мършо, изчезни!

0
Престъпник с десетки криминални регистрации обижда и опитва да подкупи униформен
Престъпник с десетки криминални регистрации обижда и опитва да подкупи униформен Снимка: Канал 3

"Ей мършо, вземи тия петдесет лева, обърни се, изчезни, че не мога да те гледам. Настъпи ги, че да не се гледа на камерите".

Обидите са насочени към полицая от 6-о РУ в СДВР Анатоли Нешков. Преди секунда 50-левова банкнота го е докоснала по гърдите. Тя е подхвърлена от 40-годишния Цветан Петров. Престъпникът с 15 присъди наскоро завзе вестникарските заглавия, след като бе заловен за серия от грабежи над жени в София, пише "24 часа".

През прохладната нощ на 6 септември 2013 г. обаче Петров бил с жена си. Няколко часа преди да опита да корумпира полицай, мъжът, съпругата му Маргарита и 5-месечният им син били на гости в с. Мърчаево. Там на ул. “Бистра река” рожден ден празнувала Аделина Петрова. Домакинът Венцислав Димитров и Цветан се напили и около полунощ се скарали зверски.

Поводът бил ужасното поведение на Петров към съпругата му. Венцислав му направил забележка, но Цветан се ядосал още повече. Грабнал кухненски нож, взел сина си на ръце и заплашил: "Ще ви избия всичките, бе. После ще скоча от 3-ия етаж”.

Димитров обаче бил по-бърз и успял да вземе ножа. Двамата се сбили, Петров надделял и бил изгонен от забавата.

Димитров извикал полиция и Нешков пристигнал минути след края на партито. Дошла и линейка, която откарала пострадалия домакин. Цветан обаче отказал и обяснил, че ще си вземе такси. Колата дошла, но шофьорът отказал да вози пияния мъж, който буйствал и псувал. Затова извикали нова линейка, защото Петров паднал лошо и си ударил главата. Маргарита му дала 50 лв., за да има пари, и мъжът и полицаят се качили в линейката, която ги закарала в “Пирогов”. Там чакали пред няколко кабинета.

Петров обаче буйствал, дори изкрещял на 3 пъти “Ще ви е.а майката” на хора, които били преди него за преглед.

“Ти си овца, ма”, пък била обидата, която мъжът изстрелял по лекарка.

Повече прочети ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари