НАП продава на търг иззети оръжия

0
Търгът с тайно наддаване е за 1165 пистолети
Търгът с тайно наддаване е за 1165 пистолети

Търгът с тайно наддаване е за 1165 пистолети

Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно наддаване 1165 пистолети на обща стойност 126 285 лв. Част от оръжията са иззети от МВР от собственици, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със съдебни или прокурорски актове.

Предлаганите пистолети са разделени в общо 3 групи, като кандидат-купувачите имат възможност да наддават за една или повече от тях. Те могат да видят оръжието само след предварителна заявка, направена до 31.08.2023 г. Огледите и предложенията за участие в търга ще се правят от 13 септември до 15 септември 2023 г. за всяка група поотделно.

Пистолетите се съхраняват в Централния оръжеен склад на МВР.

За участие в търга, който е насрочен за 20 септември, се допускат само лица, платили депозит 20 % от началната тръжна цена за съответната група, и които притежават необходимите лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Повече информация за условията и изискванията към участниците в търга може да бъде намерена в Портал за продажби на Национална агенция за приходите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До 1
    Аааа,не се меси в работата на кака Корни...
  • 4
    3
    Идея
    Оръжието да се раздаде на живущите българи в гр Русе,ж.к.Родина,Родина 1,Родина 2 и Родина 3.Същото е нужно за беседи и лекции по патриотични теми и въпроси свързани с местните нрави и обичаи.Мисля че от ж.к. Чародейка също няма да откажат придобиване на оръжие с цел лекции и музикално звуково оформление на патриотични песни.
  • 2
    2
    джони
    И тук ще се намерят купувачи, половината народ носи пищови, по обективни причини.
  • 3
    1
    Алъш - вериш
    НАП да ги пусне оръжията за продажба в Украйна - все ще се намери някой да си купи пищов.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари