Най-перверзните и скандални бордеи по света

2
Maison d’Envie предлага отстъпка, за всеки който отиде до бордея с колело или обществен транспорт
Maison d’Envie предлага отстъпка, за всеки който отиде до бордея с колело или обществен транспорт Видео: skandal_no

Независимо дали я одобрявате или отричате, проституцията не само е най-старата професия на света, но е и доста доходен бизнес.

Тя е извън закона в повечето страни. Все пак не са малко и местата по света, където публичните домове са легални.

Ето и някои от най-странните от тях...

Big Sister, Чехия

В този чешки бордей предлагат напълно безплатни секс услуги... с една уговорка - всичко което правите там, ще бъде заснето и ще се излъчва на живо в интернет и качено на сайта им. Жертвате вашата интимност и рискувате записа да бъде видян от ваши познати. Струва ли си...?

Villa Tinto, Белгия

Този бордей в Антверпен, уместно разположен в "Квартала на моряците, прилича на обикновен търговски магазин - с големи, стъклени витрини гледащи към улицата. Зад стъклата им обаче няма пластмасови манекени, а красиви жени, приканващи минувачите да избират още на улицата.

Stiletto, Австралия

Ако искате да се почувствате, като участник в гореща сцена от филм за Джеймс Бонд, този луксозен бордей в Сидни, ще задоволи мечтите ви. Стаите са тематично декорирани и даже има два вътрешни водопада. Темите са Джеймс Бонд, Кама Сутра, Воайорство, Римска оргия и др.

Къщата на извънземните, САЩ

Този бордей в Невада, предлага секс с жени облечени като извънземни в научно-фантастична обстановка. "Отвличане от извънземни" е търсена услуга, при която пришълците ви подлагат на множество сексуални експерименти. Има и специална "Зона 51" за секретни тестове...

Pascha, Германия

Този бордей в Кьолн, прилича на жилищен блок, има 12 етажа, 126 стаи, 120 проститутки и обслужва до 1000 клиента на ден. Това е най-големия публичен дом в Европа. Отворен е през 70-те и от тогава е затварян няколко пъти, но все успява да се върне в бизнеса.

Nana Entertainment Plaza, Тайланд

Този бордей в Банкок прилича на триетажен парти-клуб с множество зали и предлага десетки проститутки и жигола с различна визия. Всички те се разхождат оскъдно облечени из клубовете в сградата. Договорките стават директно между тях и клиентите, без посредник.

Maison d’Envie, Германия

Този клуб с "лоша репутация" в Берлин, предлага стандартните за подобни места услуги, но се отличава с необичайните отстъпки за клиентите си. Всеки, който дойде до бордея с колело или с обществен транспорт, получава намаление от цената на горещите услуги.

Gotham City, Австралия

В този бордей в Мелбърн, ще се почувствате, като един адски перверзен Батман. Това ултра модерно и футуристично място има черни стени, интимно осветление и големи стаи с гигантски легла, където да развихрите мръсните си фантазии...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари