Най-малката къща е построена от жена

0

Какво по-хубаво от това всеки ден да виждате различен пейзаж от прозореца. Това е напълно възможно, ако отидете на туристически преход за няколко дни и мъкнете на гръб палатката си или пък сте с кола и каравана. Удобството на собствен дом, макар и малък, обаче е незаменимо. Именно това доказва Ди Уилям, която сама си е построила дървена къща на колела, чиято площ е едва 8 кв.м, пише "Факти". Причината да направи това, Ди обяснява с факта, че е решила да промени живота си, когато преди 10 години е получила сърдечен пристъп.

Разбрах, че няма никакъв смисъл да вземам ипотечен кредит за 30 години. Отказах се от много, след като продадох тристайния си апартамент, но получих значително повече. Възможността да пътувам навсякъде с малката си къщурка ми позволява да се срещат по-често с приятели и да се радвам на времето, което ми е останало”, обяснява Ди.

Уилям започва да строи къщата още преди 10 години. Разположила е дома си в двора на едни приятели. В него има точно 305 предмета. За приготвяне на храната си използва малък газов котлон. Спалнята се намира в горната част на миниатюрната къща. Имотът може да се причисли към екологичните постройки дотолкова, доколкото към него има голям слънчев панел, който осигурява необходимото количество ток.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари