Надписът „Добре дошли на Марс“ изчезна мистериозно

0

Надписът „Добре дошли на Марс“, който бе поставен на пътя Русе - Кубрат в близост до русенското село Тетово, тайнствено изчезна.

Приветствието на български и английски бе залепено върху информационна табела на Агенция „Пътна инфраструктура“, указваща кой поддържа пътя, а целта му бе да иронизира окаяното състояние на трасето, предаде БГНЕС.

„Не знам кой я е поставил, но това си е действителността. Преминаваш табелата и попадаш точно в Марс, казва Теодор Мирчев от Тетово. Заедно със семейството си той има автобаза и огромните дупки по пътя създават проблеми за бизнеса, тъй като непрекъснато се трошат камионите и автомобилите им.

„Всеки ден могат да се срещнат автомобили със срязани гуми, изкривени джанти, и това е ежедневие. Ние сме едни от хората, които сме най-засегнати, защото разполагаме със сериозен автопарк, с 25 товарни автомобила, на които винетките струват над 30 000 лв., застраховките също. Част от персонала ни е от Русе, хората не искат да идват на работа заради лошия път, защото човекът трябва да даде една значителна част от заплатата си за поддръжка на автомобила си“, казва Теодор.

Всички, които пътуват между Русе и Кубрат, са възмутени от състоянието на пътя. Дупките са дълбоки по 20 сантиметра, а цялостен ремонт не е правен от 30 години. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари