Добре дошли на Марс!

1

"Добре дошли на Марс!" - този надпис на български и английски език посреща шофьорите от Русенско в посока Кубрат.

Надписът е поставен на информационна табела на Агенция "Пътна инфраструктура" между селата Беловец и русенското село Тетово, съобщи БНР.

Пред табелата се снимат десетки шофьори, не са малко и коментарите в социалните мрежи.

Пътят Русе - Кубрат е осеян с дупки, оплакват се водачи. Заради лошото състояние на този участък, както и на пътищата за Разград и Тутракан, в общината започна подписка, в която са се включили над 2 500 души.

Пътищата в Разградско трябваше да бъдат ремонтирани тази пролет по оперативната програма "Региони в растеж", но към момента все още не се осъществяват ремонтни дейности.

Преди година беше обявена обществена поръчка за ремонт на 15 отсечки за над 150 милиона лева, но все още няма сключен договор с изпълнител за ремонтните дейности.

Десетки жители на три села от Плевенска област (Изгрев, Трънчовица и Бацова махала) излязоха на протест вчера срещу лошото състояние на пътя им.

Третокласният път Никопол – Левски е целият в дупки и кръпки, а институциите от години не правят нищо за подобряване на състоянието му.

Седмица преди това над 100 жители на шест врачански села блокираха за един час третокласния път на територията на община Хайредин. Протестът им беше провокиран от лошото състояние на шосето, което е най-прекият път от Русе и Плевен за Монтана и Видин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Викаха му "пешкира". Защото се оправяше с всякакви загорели мърсотии.

Харесай Дунавмост във Фейсбук