Надежда за утре са децата на Русе!

11
Русенски ученици ни поздравиха с онлайн концерт по случай 24-ти май
Русенски ученици ни поздравиха с онлайн концерт по случай 24-ти май

В навечерието на един от най-светлите празници в българската история, 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Ви поздравяваме и засвидетелстваме своето уважение и признателност към всички, които с безкористната си любов, търпение и упоритост откривате обширните хоризонти на познанието и духовността.

24 май е не само паметна дата в българската история, но и празник, в който всички ние, под звуците на „Върви народе възродени“ се прекланяме пред силата и славата на българското слово. Независимо от обстоятелствата, в които ни поставя извънредното положение в страната, детските градини и училищата от област Русе подготвиха онлайн концерти, в които можете да видите изпълнения на деца, ученици, техни преподаватели и родители. Обединени от идеята  да почетат този единствен по рода си български празник, с много желание, те записаха изпълненията си от своите домове.

В инициативата се включиха 40 учебни заведения от област Русе и 18 детски градини от град Русе.

Линк към канала за онлайн концерт „Надежда за утре са децата на Русе“ на детските градини от град Русе и онлайн концерт „За словото с любов“ на училищата от област Русе можете да намерите ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук