Надежда Йорданова: Време е ВСС да спре този цирк

1
Корупцията и търговията с влияние се борят не с пресконференции, написа Надежда Йорданова
Корупцията и търговията с влияние се борят не с пресконференции, написа Надежда Йорданова Снимка: Facebook

Корупцията и търговията с влияние се борят не с пресконференции, написа Надежда Йорданова

Бившият министър на правосъдието Надежда Йорданова от „Продължаваме промяната“-„Демократична България“ коментира изказването на главният прокурор Иван Гешев в профила си във Facebook.

Невъзможното изявление на Гешев.

В друга демократична държава изявление на главен прокурор, в което публично разказва как управлява прокуратурата по телефона, как работи завладяната държава, а повдигнати обвинения няма, би било невъзможно.

В друга демократична държава прокуратура, която се занимава с политическо интригантство вместо да ръководи разследвания и да повдига обвинения, не би била дори мислима. Корупцията и търговията с влияние се борят не с пресконференции, а с качествени обвинителни актове, внесени в съда.

В друга демократична държава главен прокурор, който да нарича народните представители "политически боклук, който трябва да бъда изметен", би бил нетърпим.

Време е ВСС да прояви гръбнак и да спре този цирк, който срами съдебната власт и руши българската държавност.

Надежда Йорданова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари