МВР - Русе отваря център за обслужване на граждани в квартал "Дружба" 3

5
Първият по рода си в страната център ще предоставя на хората услуги в три основни направления
Първият по рода си в страната център ще предоставя на хората услуги в три основни направления Снимка: Google Street View

Първият по рода си в страната център ще предоставя на хората услуги в три основни направления

Утре Община Русе и Областна дирекция на министерството на вътрешните работи – Русе ще открият официално първия по рода си в страната ЦЕНТЪР ЗА КОМПЛЕКСНО АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ГРАЖДАНИ.

Центърът, намиращ се в блок 4 в русенския квартал „Дружба - 3“, ще предоставя на хората услуги в три основни направления:

  1. Български документи/ОДМВР – Русе/ - гражданите ще могат да подават заявления за издаване и да получават готови лични карти, паспорти и свидетелства за управление на МПС; справки и информация;
  2. Административни услуги по гражданско състояние /Община – Русе/
  3. Обществен ред и сигурност /Първо РУ при ОДМВР – Русе/ - в центъра ще се помещава приемна, където служители от Първо РУ в Русе ще съдействат на колегите си от сектор БДС по административното обслужване, както и на гражданите по противодействие на престъпността и охрана на обществения ред.

Центърът ще бъде официално открит в 12:00 часа утре / 21 септември 2021 г. / от кмета на община Русе Пенчо Милков и старши комисар Мирослав Дамянов, директор на ОДМВР – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари