Моторист пострада при катастрофа в Мартен

0
32-годишният мъж е с охлузвания
32-годишният мъж е с охлузвания

32-годишният мъж е с охлузвания

Вчера около 16:25 часа в град Мартен, в района на кръстовище между улиците „Св. Св. Кирил и Методий“ и „Чавдар Войвода“, е възникнал пътен инцидент между лек автомобил и мотоциклет.

Изпратените на местопроизшествието пътни полицаи са установили, че автомобил с марката „Опел“, управляван от 74-годишен мъж, при маневра ляв завой не е пропуснал насрещно движещ се мотоциклет „Ямаха“, в резултат на което се сблъскват. При удара леко е пострадал 32-годишният мотоциклетист. След преглед в болница той е освободен за домашно лечение с охлузвания.

Пътният инцидент е регистриран по административен ред с причина - отнемане на предимство при завиване. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари