Моторист "лети" със 150 км/ч по Околовръстното на София

1
Според спортиста Ивайло Караньотов най- опасни на пътя са възрастните хора и блондинките
Според спортиста Ивайло Караньотов най- опасни на пътя са възрастните хора и блондинките Видео: NOVA

Според спортиста Ивайло Караньотов най- опасни на пътя са възрастните хора и блондинките

Моторист „лети” с бясна скорост на Околовръстното в София. Видео показва как превозното средство се движи със 150 км/ч посред бял ден, предава NOVA.

Според спортиста Ивайло Караньотов не мотористите са опасни на пътя, а възрастните хора и „блондинките, които са на черешата, без значение дали карат с 20, или с 200 км/ч”. Той призова останалите участници в движението да не ругаят по мотоциклетистите, защото те са "хора мераклии”. По думите му те не застрашават другите водачи, а само собствените си животи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари