Москва постави ултиматум към майката на Навални за погребението му

1
Погребението да е в рамките на три часа без публична церемония или тялото ще бъде положено в арктическата наказателна колония
Погребението да е в рамките на три часа без публична церемония или тялото ще бъде положено в арктическата наказателна колония Снимка: БТА

Погребението да е в рамките на три часа без публична церемония или тялото ще бъде положено в арктическата наказателна колония

Руските власти са поставили ултиматум на майката на Алексей Навални - погребение в рамките на три часа без публична церемония или полагане на тялото в арктическата наказателна колония, предава БНТ.

Съобщението дойде от говорителка на покойния руски опозиционен лидер. 69-годишната майка Людмила е отказала и продължава да настоява да получи тялото на сина си.

От дни тя иска приятелите, семейството и последователите да получат възможност да се сбогуват подобаващо с Алексей Навални.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    целият този вой
    не е за това, къде и как ще бъде погребан навални, а това, че няма да могат да направят от погребението му политическо шоу!
  • 0
    17
    До 16
    Безспорно ти си третополов джендър и ще бъдеш предаден за храна на прасетата съвсем скоро
  • 2
    16
    До 15
    Безспорно по този начин ще бъде погребано джуджето, чийто фен си.
  • 0
    15
    фена на Путин
    В такъв случай да е ясно, ще положат жалкият подлъган от щатите глупак в гробището на колонията с номерче на една метална табличка и никой никога няма да разбере кой номер е точно неговия гроб. Но иначе женка му с дъщеря си на третия ден след смърта му вече беше в старческия дом на лична аудиенция с Бидон. И после, не бил агент, опозиционер бил... сигурно.
  • 2
    14
    ангел григоров
    бивш кореспондент на БНР в Москва: Навални беше по-известен на Запад и почти неизвестен в Русия! Класачия на Билд от 14.02. на рейтинга на руските опозиционери - води Каспаров с около пет процента, Навални въобще го няма в класацията! Толкова за Апостол Навални, създаден и рекламиран от Запада!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари