Мошеници продават фалшиви iPhone 6S

1
Мошеници боядисват iPhone 6 в розово и го продават като iPhone 6S
Мошеници боядисват iPhone 6 в розово и го продават като iPhone 6S

Има компании и студия, които предлагат услугите си по даване на нов облик на най-различните смартфони и други мобилни устройства, като оцветяват техните корпуси в желания от потребителя цвят или десен. Подобен принцип използват и виетнамски мошеници, които обаче продават пребоядисани айфони на нищо неподозиращите потребители.

Мошениците са се възползвали от на практика еднаквия дизайн на смартфоните iPhone 6 и iPhone 6S, както и от тяхната страхотна популярност. Тези хора покриват корпуса на обикновените смартфони iPhone 6 с характерния нов цвят на розово злато и ги продават като флагмански iPhone 6S. Използват се съвременни технологии – анодиране с помощта на нови сплави, съобщава kaldata.com.

Оказва се, че процесът по фалшифицирането на iPhone 6S отнема едва около 2 минути. Търсенето на новите айфони е традиционно високо и продажбите на фалшификатите носи много добра печалба.

Apple показа новите iPhone 6S по време на официалната презентация, която се състоя в началото на настоящия месец. Сред ключовите параметри на новите смартфони са чувствителният на натиск дисплей 3D Touch, основната камера с резолюция 12 мегапиксела, мощния процесор А9, ускорената LTE комуникация. Първите късметлии ще могат да получат така желаните смартфони на 25-ти септември.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари