„Монтюпе“ организира празничен фестивал за децата на Русе

0

Монтюпе отбеляза Деня на детето с много магия, игри, песни и танци.

На 2 юни 2018 година, „Монтюпе“ ЕООД организира за поредна година своя празничен фестивал за децата на Русе по повод Деня на детето.

Цветното събитие подкани всички деца да се забавляват и да празнуват. Повече от 1000 малчугани се забавляваха около двете сцени и на работилниците, ателиетата и спортните игри, а трима големи късметлии спечелиха скейтборд, пениборд и велосипед.

Компанията поздрави всички малчугани на града, грижейки се да се забавляват с невероятната магия на Боби и Шехерезада, а Кака Лара зареди всички присъстващи и сбъдна хиляда и една мечти!

Специален планетариум прати децата директно в космоса в компанията на астронавт, от който научиха повече за звездите в нощното небе, а артисти на кокили, облечени като красиви пеперуди и снежни крал и кралица, бяха атракция, която всеки искаше да заснеме.

Специални благодарности бяха отправени към съставите от Младежкия дом за талантите, които представиха танци, песни и демонстрации – фолклорен танцов състав "Зора" представи Момински танц и Мъжки тракийски танц, клуб „Ушу“ направи две впечатляващи демонстрации, танцовите състави „Импул“ и “Extreme” представиха красиви и зареждащи публиката танци.

Благодарности и към артистите на Freedom Dance Studio за техните красиви, акробатични танци, които заредиха малки и големи.

По време на празненството беше отдадена почит на Христо Ботев и загиналите за свободата на България с едноминутно мълчание.

Монтюпе“ пожелава на всички деца да търсят вълшебствата навсякъде в живота, да сбъдват всичките си желания, да са креативни, както бяха на работилничките, да са винаги със спортен дух като волейболистите на „Дунав“, с които играха неуморно по време на празника! Имайте едно прекрасно безгрижно лято!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари