Модни съвети: Какъв маникюр да си направим според тоалета?

5
Кафявите тонове например подхождат за жълти рокли
Кафявите тонове например подхождат за жълти рокли

Маникюрът е важна част от стила на всяка дама.

Поради тази причина към неговия избор е редно да бъде подходено внимателно. Не само трябва да е в крак с всички тенденции в модата, отразявайки настроението на притежателката си, но и да е хармоничен с дрехите ѝ, пише Актуално. Преди определени събития, срещи, партита, важни празници възниква и следният въпрос: Как да подберем маникюра си според вашето облекло?

Следване на модните тенденции

За да изберем подходящите за нас дрехи във връзка с маникюра, трябва да сме наясно кои цветове са на мода, по кое време на годината са предпочитани да се носят. Същото важи и за цвета на нашите нокти. Ако става въпрос за дрехи, тазгодишната отличителна черта е достатъчно цвят. Така че е лесно едното да бъде комбинирано с другото.

Колкото до нашият маникюр, е невъзможно да имаме специфичен модерен цвят, палитрата от цветови нюанси на лаковете е в голямо разнообразие, така че можем да експериментираме до безкрай, комбинирайки ги едни с други и измисляйки различни модели. През лятото доминират ярки и сочни нюанси, през есента се включват топли тонове, през зимата хладните искрящи палитри изглеждат органично, а през пролетта можете да предпочитате деликатни и по-светли нюанси.

Има и някои неща, които трябва да знаем, когато избираме маникюр за роклята си. Като за начало, нашият маникюр не е добре да бъде в цвета на дрехите ни, иначе просто ще се изгуби на техния фон. Това могат да са близки до основния цвят нюанси, но с по-тъмни или по-светли оттенъци. Маникюр върху модел в същия цвят като роклята и други нюанси ще изглежда страхотно. Може да е контрастен цвят или обратно, цветът е близък до дрехите, но цветовете трябва да изглеждат хармонично.

Сребърните покрития в различни комбинации са много популярни. Могат да бъдат добавени бяло, черно, синьо, зелено, всичко зависи от цвета на роклята. Бяла и черна рокля, съчетана със сребърна боя, ще изглежда ефектно. Платинените нокти допълват черни, бели, червени, сини и зелени рокли. По принцип всеки цвят е възможно да бъде съчетан, стига да има някои детайли от същия цвят в стила на нашето облекло.

Кафявите тонове подхождат за жълти рокли, жълтото не е основният цвят на маникюра, а само като допълнение. Златист лак за нокти също ще изглежда хармонично. Жълтата рокля допълва бледосиния и тюркоазения лак за нокти. За златиста рокля, жълт или кафяв дизайн би бил добър избор, но винаги добавяйте злато. Кафявите рокли също ще бъдат комбинирани с цветове на ноктите на праскова, жълто, оранжево, златисто. За горчица можете да получите маникюр, който включва нюанси на жълто, зелено, кафяво и бяло.

Прасковени и бежови рокли се препоръчват за изискани цветови комбинации. Освен същите нюанси са подходящи бледо розови и средно наситени нюанси.

Всички нюанси на червено плюс контрастно бяло или черно се съчетават добре с малинова рокля. Златни или сребърни модели изглеждат много красиви на червени нокти. Но аксесоарите или бижутата трябва да отговарят на такива модели. С такъв вариант рокля с черешов цвят ще изглежда също толкова добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари