Млади хора от квартал "Средна кула" организираха акция по почистване

8
Общината е предоставила техника, която ще извози събраните отпадъци
Общината е предоставила техника, която ще извози събраните отпадъци Видео: NOVA

Общината е предоставила техника, която ще извози събраните отпадъци

Бъди готин, пази чисто“, с този призив младите хора от крайградския русенски кварталСредна кула” организират пролетна акция за почистване на населеното място. Има ли нерегламентирани сметища в района и къде ще насочат усилията си доброволците?

Идеята е на младите хора от „Средна кула”. Божидар и Габриела сами изработват табели, които да агитират жителите да поддържат чистота. „От нас зависи да живеем в по-блгаприятна средна. Когато дадем пример, той ще бъде последван”, добавят двамата.

Пълномощникът на кмета за „Средна кула” Божидар Йотов благодари за благотворителната инициатива. Общината е предоставила техника, която ще извози събраните отпадъци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Русенец
    Не знаех, че Йотов се е уредил пак кмет да бъде. Пусти апетит край няма.
  • -3
    6
    Кур за комунистите!
    Уродливите и прости комунисти пак направиха мероприятие известно в миналото като "ленински съботници", организирани предимно през пролетта и свързани с почистване. Безплатна работа за управляващите беше запазена марка за простите и невежи комуняги което се прилага и сега. Нашата комунистическа пасмина иска все да възкреси някои уродливи комунистически простотии от миналото. Божидар Йотов да му го набутам в говняната уста!
  • 0
    5
    смях в залата
    Нормалното е да не се замърсява. Ако цяла година въпросните активисти и будни граждани следят за чистотата сега няма да има акция за почистване. Има акция за почистване благодарение на замърсителите . ЗАМИСЛЕТЕ СЕ . КМЕТА ЦЯЛА ГОДИНА БЕЗДЕйСТВА А СЕГА УЧАСТВА В АКЦИЯТА
  • 8
    4
    бай Ташо
    Браво на хората от кв.Ср.кула и на пълномощника Б.Йотов за органзацията на пролетното почистване.А кметските наместници на кмета от другите квартали се чешат по камбанките или дъртите катерици и нищо не вършат.
  • -2
    3
    Spermaman
    Абе гос-ин Идиотов още ли е жив бе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари