Младеж се преобърна с колата си на пътя Русе - Николово

13
Инцидентът е станал тази сутрин
Инцидентът е станал тази сутрин Снимка: БГНЕС / архив

18-годишното момче е леко пострадало

Тази сутрин в 07:54 часа е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с лек автомобил, преобърнал се извън пътя между село Николово и Русе. На местопроизшествието е установено, че колата е лек автомобил „Опел“, управляван от 18-годишен правоспособен водач. Превозното средство било излязло от пътя вдясно, съобщиха от полицията в Русе.

При инцидента 18-годишният е леко пострадал.

Екип на пътна полиция е документирал случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    6 за критиката
    Много е лесно да наругаете някого, но първо е хубаво да се запознаете с причините за случилото се! Другият път може вие да сте в такава ситуация да не дава господ никому.
  • 5
    8
    бах ти глупаците
    Нормално ще е да те нацепи такъв олигофрен,че да ти дойде акъла.Тогава ,ако си жив пак разправяй че е нормално.Ша та ...у ненормалника.
  • 8
    7
    Фффффф
    Пишлемета!!!Ако този по-долу,който пише беше срещу този олигофрен и да го помете,нямаше да пише,че е нормално!Няма значение кога е изкарал курсовете.Идиот ли е той!!!!
  • 5
    6
    до 5
    Нормално ли е? Да ти „пикам“ на нормите. За теб сигурно е нормално и всяко трето дете (33.(33)% за хората без умения в математиката) да е с детски паралич. Ела в 21-ви век! Не, чакай! Остави 21-ви! представи си, че сме в 20-ти век! Недопустимо е автомобил да катастрофира и да причини щети/жертви. знам, че се случва, но трябва да се стараем, да го преустановим.
  • 3
    5
    НнНнН
    Интересно как всички коментари са нещо от сорта на “да беше се убил олигофрена” Случват се и такива неща Ако е изкарал книжка през лятото нормално при лошите метеорологични условия на тъпя да се случват и такива неща Добре че момчето е живо и здраво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари