Млада жена уби приятеля си в Пловдив

0
Опитала се е да прикрие престъплението, като е пробвала да запали тялото
Опитала се е да прикрие престъплението, като е пробвала да запали тялото Снимка: Getty Images

Ударила го е с твърд предмет по главата

Млада жена е убила приятеля си в жилището си в района на Събота пазара в Пловдив, като го ударила с тежък предмет по главата.

Мъжът е починал от черепно-мозъчна травма. По-късно тя се е опитала да прикрие престъплението, като е пробвала да запали тялото, пише в. "24 часа". Не е успяла, но по тялото има следи от изгаряния. В крайна сметка жената се е предала.

Убийството е извършено в четвъртък вечерта, но информация за него до този момент не е огласена нито от полицията, нито от прокуратурата. Шефът на Областната дирекция на полицията старши комисар Димитър Балев не беше открит за коментар.

След като медии съобщиха за престъплението, от полицията обявиха, че в Първо РУ е образувано производство във връзка с настъпила смърт на 28-годишен мъж. Сигналът е получен на 21 октомври. В апартамент в кв. "Хр. Ботев" било намерено безжизненото тяло на мъжа, а при оглед са открити следи от насилие. Местопроизшествието е запазено, предприети са необходимите процесуално-следствени действия. По случая е задържана 35-годишна жена. Работата на разследващите продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура, информираха от МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари