Млада майка жертва живота си за неродената си рожба

0

Английската носителка на Оскар Кейт Уинслет се разплака на погребението на 29-годишната Джема, която жертва живота си в името на неродената си дъщеря.

Джема решително се отказала от предписаната й химиотерапия в края на бременността си, така родила здраво дете - Пенелопи, пише Daily mail, предаде Канал 3.

Храбрата майка не спряла да се бори с болестта в продължение на 4 г. след раждането на дъщеря й. "Тя беше боец и опровергаваше всички прогнози", каза на погребението й Кейт Уинслет, която успя да събере 300 000 паунда за лечението на Джема Нътал.

"Като млада майка изключителната воля и решимост на Джема да победи рака заради Пенелопи ме разтърси дълбоко и ме накара да помогна. И макар, че Джема не успя да навърши 30 г., тя отпразнува първия, втория, третия и четвъртия рожден ден на Пенелопи, както и първия й ден в училище".

Джема живяла 18 месеца повече от прогнозираното от лекарите й. Самата Кейт Уинслет се включила в събирането на средства за момичето заради спомена от мъките на собствената й майка, починала в страдания от същата болест.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари